Groepslessen van Basic-Fit.
Lid worden bij een sportschool is één ding. Er regelmatig naartoe gaan is een tweede. Als jij gemotiveerd bent en blijft, moet dat gaan lukken! Wij helpen je natuurlijk daarbij. Al onze nieuwe leden ontvangen na een korte online intake een gratis persoonlijk trainingsschema voor de eerste 6 weken om goed te beginnen en je eerste stap te zetten om je persoonlijke doel te gaan halen. Daarnaast kan je gebruikmaken van de gratis Basic-Fit app met eindeloos veel oefeningen en trainingsschema’s die jou de power geven om fit te zijn/worden op jouw manier. Wil jij 1 op 1 persoonlijke begeleiding? Dat kan natuurlijk ook! Onze personal trainers staan klaar om je te helpen!Voor Basic-Fit is het belangrijk dat jij je thuis voelt in onze clubs en alles om je heen hebt voor een goede training. Alle clubs zijn daarom ruim opgezet, goed doordacht en voorzien van de nieuwste apparaten en materialen. Zonder extra kosten kan je onbeperkt onze virtuele GXR groepslessen van Basic-Fit volgen en gebruikmaken van de kluisjes en douches.

 

Sportoase.
Sportoase Healthclub, het winnende fitness concept!
De titel doet het reeds vermoeden, jouw gezondheid staat centraal in onze Sportoase Healthclub.
Topcoaching en persoonlijke begeleiding op basis van jouw gezondheidsdoel maken van deze fitness meer dan alleen een fitnessruimte met toestellen.

Sportoase fitness: 1 prijs, 1.000 voordelen!
Al deze voordelen zijn steeds inbegrepen in jouw abonnement!

Uitgebreide gezondheidsanalyse, die jouw gehele lichaamssamenstelling in kaart brengt, zo meten we onder andere je conditie, vet en vetvrije-massa, spiermassa, belasting op je spieren etc. Deze gezondheidsanalyse treedt bij tot de opmaak van een trainingschema dat helemaal op jouw lichaam is samengesteld en zo de basis vormt voor jouw unieke traject bij Sportoase. Deze doorgedreven analyse zorgt ervoor dat je meteen een stap dichter bij je persoonlijke gezondheidsdoel bent. Meer weten over de Multiscan- gezondheidsanalyse? Klik hier
Jouw gezondheid staat centraal.
Op maat gemaakt programma op basis van jouw doel en lichaamsanalyse, waardoor je op de meest efficiënte manier je doel kan bereiken.
Persoonlijk advies tijdens de fitnesstraining: er is altijd een personal coach aanwezig in de fitnessruimte. Die helpt je bij het trainen en zorgt ervoor dat je op een correcte manier de oefeningen in jouw programma uitvoert. Zo krijg je sneller resultaat en voorkom je eventuele blessures.
Doorgedreven opvolging en begeleiding van jouw hele ‘health-traject’ (6 wekelijks): Dankzij een innovatief online en offline opvolgsysteem sta je steeds in contact met je coach. Hij of zij volgt jou in het gehele traject en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om je doel te bereiken.
Voedingsadvies, naast bewegingsadvies zijn onze personal coaches ook kenners als het gaat over voeding. Met een aantal concrete voedingstips die passen binnen jouw persoonlijke lichaamssamenstelling en doel, kan je meteen heel gericht aan de slag.
Hoogopgeleide personal coaches met een hart voor sport
Grote variatie in toestellen, waardoor verveling niet snel zal toeslaan, er is voldoende variatie zodat je bij een aanpassing van je programma ook nieuwe toestellen ontdekt.
Duurzame energieopwekking door jouw sportprestaties. Zo wordt bv elke trainingssessie op de fiets omgezet in energie die opnieuw in het gebouw gerecupereerd wordt.
362 dagen per jaar geopend
We dragen gezondheid hoog in het vaandel. Want een gezonde geest bevindt zich in een gezond lichaam!

Helemaal overtuigd? Breng ons zeker een bezoekje voor een vrijblijvende rondleiding.Beslis je om in te schrijven? Dan krijg je nog een leuke sporttas cadeau!

Fitness en kapsalon Galaxy Center.
Personal trainer Fitness speciaal voor u. Alleen sporten of in groep? Fitness center Galaxy is 7 dagen op 7 open. Afvallen of ontstressen? Het kan met onze programma’s en fitness toestellen. Onze personal coach helpt u met uw oefeningen. Met personal training heeft u een oefenschema op uw maat !!!Afslanken dankzij gezonde voeding of makkelijk lokaal afslanken? Kies voor de natuurlijke voedingslijn Lignavita of SlimLegs en SlimBelly. Bij Galaxy Center.

Oxygen Fitness.

Bij Oxygen Fitness is het meer dan enkel fitness. Wij bieden luxecardiotoestellen met persoonlijk televisiescherm, een uitgebreide krachtzone, tal van live groepslessen, gratis douches, gratis locker met sleutel, een gezellige bar en toegang tot alle Oxygen clubs! Heb je hulp nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar!

Heb je er zin in? Vraag snel je dagpas aan en kom vandaag nog één van onze 15 clubs uitproberen!

Fitness vanaf 1499, per maand JIMS.
Gratis Fitness Tot 1 Juni. Jims Enjoy Fitness. 1 Betaal enkel wat je gebruikt. Bij ons kies je zelf van welke opties je gebruik wil maken en betaal je enkel wat je gebruikt. 2 Live groepslessen. Tot wel 50u per week!

Fitness cardiotraining Decathlon.
Muziek onderweg met Decathlon Coach. Velen onder jullie laten ons weten dat jullie graag hardlopen, wandelen, fietsen en dansen op muziek. Wist je dat je bij het sporten je muziekapps kan gebruiken? 4 producten voor Fitness cardiotraining Best verkochte producten.

Fitness Hill Fit UCLL.
Fitness Hill Fit. Eten en drinken. Fitness Hill Fit. Onder fitness verstaand we alle activiteiten die je algemene conditie of fitheid verbeteren. Fitness zorgt voor belasting op je lichaam, waardoor je steeds meer belasting aan kan en dus je belastbaarheid vergroot.

België Snap Fitness Belgium.
Train je dagelijks in het zweet met MYFIT. Trainingen beginnen elke 2 minuten, 24/7! Binnenkort bij een Snap Fitness bij jou in de buurt!Train slimmer met een hartslagmeter. Train doelgericht. Kies je voor maximale vetverbranding of ga je voor uithoudingsvermogen. Wat jouw doel ook is met een hartslagmeter verbeter je jouw resultaten.Verleg je grenzen, ga buiten je comfortzone, stel doelen en ga er voor. Boek resultaat! Samen met een personal trainer investeer jij in het belangrijkste wat er is, jezelf!

De website van willemsfitness-be!

Willem heeft niet alleen de gehele Fitness opgefrist, ook hebben de muren een nieuw likje verf gekregen en is de volledige fitness uitgebreid met gloednieuwe toestellen! Dit betekent een vernieuwde omgeving en een SUPER SFEER die nogal hoog in het vaandel wordt gedragen, waar Willem’s Fitness uiteindelijk toch allemaal om draait!  Kom zelf een kijkje nemen en beleef momenten voor het leven!  Allen Fit, Allen naar Willem’s Fitness

Personal coach Mechelen

Je personal trainer leert je om soepel te bewegen, zodat jij je lichaam beter gebruikt. Op die manier verspil je geen energie bij dagelijkse klusjes zoals de boodschappen of het huishouden. En de energie die je overhoudt, steek je in leuke dingen. Een weekendje weg bijvoorbeeld. Of die ene hobby die al jaren stilligt wegens ‘geen fut.

opleiding personal coach volgen

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl